Technician bij MSD Haarlem

Als Technician analyseer je technische problemen in het productieproces van medicijnen en los je die vervolgens structureel op. Daar maak je je collega’s blij mee, maar ook de mensen voor wie we het uiteindelijk allemaal doen.
Technician bij MSD

Wat doe je?
Je bent dé specialist op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en besturingstechniek en jij weet altijd of de technische staat van de apparatuur in orde is. Wat doe je zoal?

Je analyseert en lost technische (ver)storingen op aan alle verpakkings-, productie-, en randapparatuur en ook de beheersystemen van het gebouw.
Wanneer nodig schakel in je een externe specialist in.
Je voert onderhoud uit of houdt hier toezicht op. Je doet inspecties, kalibraties, routine validaties en kwalificatietrajecten en vult de bijbehorende documentatie en rapportage in.
Je stelt modificaties voor en voert deze uit in samenwerking met de Reliability Engineer, hiervoor stel je ook de bijbehorende documenten op.

Met wie ga je werken?
Als Technician ben je werkzaam in een ploegenrooster en rapporteer je aan de manager operations. Je werkt met gezellige collega’s die teamspirit hoog in het vaandel hebben staan.

Wat heb je nodig?

Een diploma op MBO niveau 4 Mechatronica of Werktuigbouwkunde met secundaire kennis van Electrotechniek.
Bij voorkeur aanvullende vakopleidingen zoals VCA, NEN3140, Elektrisch Schakelen of Industriële automatisering.
Je werkt graag samen in teams en houdt ervan technische problemen op te lossen.
Je praat en schrijft goed Nederlands en Engels.
Je bent fulltime beschikbaar, regelmatig ook in het weekend en in ploegen.

Wat krijg je?

Een goed salaris
3-ploegendiensten en een uitstekende ploegentoeslag (maximaal 25%)
35,5 vakantiedagen
Gratis gebruik maken van de sportschool, inclusief professionele begeleiding
Een fulltime baan voor langere tijd en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. on the job training en e-learnings

Drie redenen waarom dit (n)iets voor jou is

Keer op keer nieuwe uitdagingen aangaan, dat is wel iets wat je leuk moet vinden als je bij MSD aan de slag gaat. Want continu verbeteren is een van onze drijfveren. Dat geldt zowel voor werkprocessen als voor medewerkers.
Je wilt jezelf graag ontwikkelen, in de diepte, door je te specialiseren in je vak. Of door te groeien naar een leidinggevende functie. Internationaal of juist heel lokaal, er zijn veel mogelijkheden om stappen te zetten in je loopbaan.
Werken bij MSD is werken in een dynamische high-tech omgeving van internationale allure, die toch sterk lokaal geworteld is in Oss, Haarlem en Boxmeer.

Over MSD
MSD is wereldleider op het gebied van gezondheidszorg en werkt mee aan een gezonde wereld. Met onze geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden we innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. We zetten ons in voor een betere toegang tot de gezondheidszorg. Bij MSD in Nederland werken zo’n 4.000 medewerkers.

Vragen over de functie van Technician? Bel gerust even met Raymond van Bakel (023-5153528). Hij beantwoordt graag jouw vragen. Bekijk ook dit filmpje om te zien wat het is om te werken als Technician bij MSD.

Jouw sollicitatie is verstuurd!
We nemen spoedig contact met je op.

Solliciteer!

Sollicitatie versturen
Barbara Razenberg
Recruiter
Heb je vragen over de vacatures in Haarlem? Neem gerust contact op met Barbara.