Oss
Op twee locaties in Oss zijn twee grote productieafdelingen van MSD gehuisvest waar meer dan 1.500 mensen werken aan de productie van geneesmiddelen. De locatie voor Pharmaceutical Operations bevindt zich midden in het centrum (Moleneind) en is daardoor goed bereikbaar met fiets en OV. De Biotech locatie bevindt zich aan de rand van Oss (de Geer) en is goed bereikbaar met auto, fiets en shuttlebus vanaf het station.

Operator
Als operator ben je verantwoordelijk voor het in- en afstellen van het productieproces. Hiermee verpak je volautomatisch geneesmiddelen. Je bedient onder andere de verpakkingsmachines, verstelt regelmatig de hele verpakkingslijn om deze zo geschikt te maken voor andere medicijnen of verpakkingstypen, je controleert de technische staat van jouw lijn en verhelpt technische storingen.

Bekijk vacature

Technician
Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig oplossen van uiteenlopende storingen, het verbeteren van de apparatuur en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Jij zorgt binnen dit bedrijf voor veilige en betrouwbare productiemachines.

Bekijk vacature

Manager Operations
Je stuurt de dagelijkse operatie aan en tilt de afdeling samen met jouw team van operators naar het volgende level. Je bewaakt de veiligheid en implementeert het productieplan voor jouw afdeling.

Bekijk vacature

Stel jouw vraag aan MSD
Wil je meer weten over de mogelijkheden bij MSD of staat jouw vacature er niet tussen?