Operator bij MSD Oss

Als Operator bij Biotech in Oss ben je medeverantwoordelijk voor de uitvoering van operationele productieprocessen met inachtneming van de eisen op het gebied van kwaliteit (GMP) en veiligheid (EHS). Met jouw inzet draag je bij aan de gezondheid en het leven van mensen en dieren en je verdient hier ook nog eens goed aan.
Operator bij MSD

Wat doe je?
Je houdt productiegegevens bij, tevens vul je batch records, logboeken, databases en procesdocumenten in met gegevens over o.a. metingen, gebruikte materialen, analyses en afwijkingen en storingen. Je voert eenheidsbewerkingen uit, zoals bijvoorbeeld het opbouwen van reactoren, maken van buffers, uitvoeren van filtraties, centrifuge of chromatografie bewerkingen. Je voert in-process analyses uit en testplannen voor kwalificatie en validatie. Tevens voer je engineering- en/ of validatiebatches uit en koppel je bevindingen terug. Je signaleert en lokaliseert storingen, lost kleine storingen op en meldt deze. Je onderhoudt en verbetert de huidige processen continu qua techniek, kwaliteit en veiligheid in samenwerking met ondersteunende disciplines binnen en buiten je afdeling.

De uitvoering vindt plaats in een cleanroom omgeving, waarbij de productieprocessen volledig zijn geautomatiseerd.

Met wie ga je werken?
Als Operator ben je werkzaam in een volcontinu/ 5-ploegenrooster of dagdienst en rapporteer je aan de shift lead. Je werkt met gezellige collega’s die teamspirit hoog in het vaandel hebben staan.

Wat heb je nodig?

Afgeronde MLO/ MBO of Vapro C opleiding, bij voorkeur in een Laboratorium (biotechnologie)/ farmaceutische of proces richting.
Passie voor continu verbeteren.
In staat om zelfstandig te werken, te plannen, te organiseren en te anticiperen.
Goede schriftelijke en mondelinge communicatie.
Je bent fulltime beschikbaar, regelmatig ook in het weekend en in ploegen.

Wat krijg je?

Een goed salaris
Dagdienst of volcontinu/ 5-ploegenrooster (een uitstekende ploegentoeslag van 26,8% indien je in een volcontinu/5-ploegen-rooster werkt)
35,5 vakantiedagen
Een fulltime baan voor langere tijd en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. on the job training en e-learnings

Drie redenen waarom dit (n)iets voor jou is

Keer op keer nieuwe uitdagingen aangaan, dat is wel iets wat je leuk moet vinden als je bij MSD aan de slag gaat. Want continu verbeteren is een van onze drijfveren. Dat geldt zowel voor werkprocessen als voor medewerkers.
Je wilt jezelf graag ontwikkelen, in de diepte, door je te specialiseren in je vak. Of door te groeien naar een leidinggevende functie. Internationaal of juist heel lokaal, er zijn veel mogelijkheden om stappen te zetten in je loopbaan.
Werken bij MSD is werken in een dynamische high-tech omgeving van internationale allure, die toch sterk lokaal geworteld is in Oss, Haarlem en Boxmeer.

Over MSD
MSD is wereldleider op het gebied van gezondheidszorg en werkt mee aan een gezonde wereld. Met onze geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden we innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. We zetten ons in voor een betere toegang tot de gezondheidszorg. Bij MSD in Nederland werken zo’n 4.000 medewerkers.

Vragen over de functie van Operator? Bel gerust even met Roos Arya-Visser (Corporate Recruiter bij MSD) via 06-15293755. Zij beantwoordt graag jouw vragen.

Jouw sollicitatie is verstuurd!
We nemen spoedig contact met je op.

Solliciteer!

Sollicitatie versturen
Roos Arya-Visser
Recruiter
Heb je vragen over de vacatures in Oss? Neem gerust contact op met Roos.