Operator bij MSD Boxmeer

Als Operator werk je aan het produceren en verpakken van onze geneesmiddelen. Met jouw inzet draag je bij aan de gezondheid en het leven van dieren en je verdient hier ook nog eens goed aan.
Operator bij MSD

Als Operator werk je aan het verpakken van onze geneesmiddelen. Met jouw inzet draag je bij aan de gezondheid en het leven van mensen en dieren en je verdient hier ook nog eens goed aan.

Wat doe je?
Je produceert of verpakt geneesmiddelen op een volautomatische manier. Je verstelt regelmatig de productielijn om deze zo geschikt te maken voor andere medicijnen of verpakkingstypen. Je monitort de technische staat van jouw lijn en verhelpt technische storingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading van jouw lijn en zorg je dat alle administratie in het SAP-systeem volledig en nauwkeurig is. Als operator kan je werkzaam zijn in een ploegenrooster en rapporteer je aan de manager operations. Je bent een essentiële schakel in het leveren van de juiste, kwalitatief hoogstaande, medicijnen die het leven van verschillende dieren verbeteren.

Met wie ga je werken?
Als Operator kan je werkzaam zijn in een ploegenrooster en rapporteer je aan de manager operations. Je werkt met gezellige collega’s die teamspirit hoog in het vaandel hebben staan.

Wat heb je nodig?

Een diploma op MBO niveau 4, in een technische richting.
Je hebt minimaal een half jaar technische werkervaring, bijvoorbeeld opgedaan aan een productielijn.
Je bent nauwkeurig en werkt zelfstandig.
Je bent fulltime beschikbaar, regelmatig ook in het weekend en in ploegen.

Wat krijg je?

Een goed salaris
Ploegendiensten en een uitstekende ploegentoeslag
35,5 vakantiedagen
Een fulltime baan voor langere tijd en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. on the job training en e-learnings.

Drie redenen waarom dit (n)iets voor jou is

Keer op keer nieuwe uitdagingen aangaan, dat is wel iets wat je leuk moet vinden als je bij MSD aan de slag gaat. Want continu verbeteren is een van onze drijfveren. Dat geldt zowel voor werkprocessen als voor medewerkers.
Je wilt jezelf graag ontwikkelen, in de diepte, door je te specialiseren in je vak. Of door te groeien naar een leidinggevende functie. Internationaal of juist heel lokaal, er zijn veel mogelijkheden om stappen te zetten in je loopbaan.
Werken bij MSD is werken in een dynamische high-tech omgeving van internationale allure, die toch sterk lokaal geworteld is in Boxmeer, Oss en Haarlem.

Over MSD
MSD is wereldleider op het gebied van gezondheidszorg en werkt mee aan een gezonde wereld. Met onze geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden we innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. We zetten ons in voor een betere toegang tot de gezondheidszorg. Bij MSD in Nederland werken zo’n 4.000 medewerkers.

Vragen over de functie van Operator? Bel gerust even met Ragna Post (Corporate Recruiter bij MSD) via 06-18846194. Zij beantwoordt graag jouw vragen.

Jouw sollicitatie is verstuurd!
We nemen spoedig contact met je op.

Solliciteer!

Sollicitatie versturen
Ragna Post
Recruiter
Heb je vragen over de functie? Neem gerust contact op met Ragna.