Mike Vogel
Manager Operations

Als manager operations heeft Mike Vogel een verantwoordelijke functie, middenin het hart van de operatie. Samen met een team van 23 operators staat hij in voor het productieproces van medicijnen.

“Mijn belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de productie vlot verloopt, van A tot Z. Je maakt een plan voor je afdeling en dat volg je nauwgezet op. Gaat alles volgens de procedures? Als we daarvan afwijken, is het aan mij om snel bij te sturen”. Verder helpt hij de medewerkers bij het uitvoeren van hun taken door ze op de vloer, aan de productielijn te coachen. “De leukste momenten van mijn werk vind ik de momenten waarop ik dicht op het proces zit, samen met de operators. Continue ontwikkeling en innovatie zijn erg belangrijk bij MSD. Dan heb je het over processen, maar ook over mensen. Ik vind het erg mooi aan mijn rol dat ik deze ontwikkeling mag begeleiden.” Ook voor zijn eigen ontwikkeling zijn volop kansen. “Ik groei en leer door interne en externe cursussen te volgen en vind het erg belangrijk dat er veel mogelijkheden zijn om lokaal en internationaal door te groeien.”

Wat zijn baan zo speciaal maakt? “De variatie en afwisseling in mijn takenpakket en mijn verantwoordelijkheden: geen dag is hetzelfde. Doordat ik dicht bij het productieproces werk, zie ik daarnaast meteen het resultaat van hetgeen we samen met het team hebben geïnitieerd en geïmplementeerd.” De informele sfeer en fijne omgang tussen collega’s én het werken in ploegendienst zijn de kers op de taart voor Mike. “Doordat ik in ploegendienst werk, hoef ik nooit in de file te staan en heb ik veel tijd om in de ochtenden dingen thuis op te pakken. Ideaal.”

Vacature in Boxmeer

Bekijk vacature

Vacature in Haarlem

Bekijk vacature

Vacature in Oss

Bekijk vacature