Haarlem
Bij MSD in Haarlem worden grondstoffen omgezet in medicijnen. Deze producten worden in Haarlem gesorteerd, verpakt en gedistribueerd naar 140 verschillende landen. MSD Haarlem is goed bereikbaar per fiets, openbaar vervoer en auto. Je kunt tevens gratis gebruik maken van de sportschool op deze locatie.

Operator
Als operator ben je verantwoordelijk voor het in- en afstellen van het productieproces. Hiermee verpak je volautomatisch geneesmiddelen. Je bedient onder andere de verpakkingsmachines, verstelt regelmatig de hele verpakkingslijn om deze zo geschikt te maken voor andere medicijnen of verpakkingstypen, je controleert de technische staat van jouw lijn en verhelpt technische storingen.

Bekijk vacature

Technician
Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig oplossen van uiteenlopende storingen, het verbeteren van de apparatuur en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Jij zorgt binnen dit bedrijf voor veilige en betrouwbare productiemachines.

Bekijk vacature

Manager Operations
Je stuurt de dagelijkse operatie aan en tilt de afdeling samen met jouw team van operators naar het volgende level. Je bewaakt de veiligheid en implementeert het productieplan voor jouw afdeling.

Bekijk vacature

Stel jouw vraag aan MSD
Wil je meer weten over de mogelijkheden bij MSD of staat jouw vacature er niet tussen?