Boxmeer
MSD Animal Health is gevestigd in Boxmeer en De Bilt. Boxmeer is de grootste locatie van MSD wereldwijd op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie van vaccins en geneesmiddelen voor dieren. MSD Animal Health is een van de grootste werkgevers uit de regio, rond de 1500 medewerkers, en staat voor een open en informele werkomgeving. Het station van Boxmeer ligt pal naast het terrein.In De Bilt werken bijna 100 medewerkers en staat bekend om de familiare werkomgeving. Deze locatie in het midden van Nederland is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Operator
Als Operator ben je verantwoordelijk voor het in- en afstellen van het productieproces. Hiermee verpak je volautomatisch geneesmiddelen. Je bedient onder andere de verpakkingsmachines, verstelt regelmatig de hele verpakkingslijn om deze zo geschikt te maken voor andere medicijnen of verpakkingstypen, je controleert de technische staat van jouw lijn en verhelpt technische storingen.

Bekijk vacature

Technician
Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig oplossen van uiteenlopende storingen, het verbeteren van de apparatuur en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Jij zorgt binnen dit bedrijf voor veilige en betrouwbare productiemachines.

Bekijk vacature

Manager Operations
Je stuurt de dagelijkse operatie aan en tilt de afdeling samen met jouw team van operators naar het volgende level. Je bewaakt de veiligheid en implementeert het productieplan voor jouw afdeling.

Bekijk vacature

Stel jouw vraag aan MSD
Wil je meer weten over de mogelijkheden bij MSD of staat jouw vacature er niet tussen?